De Vloeibare Tijd Over zin en zinnen

FRAUENSEHNSUCHT

F

 

     

FRAUENSEHNSUCHT

 

    Een mysterieuze ART video van Ellen met een gedicht van mij. Eén van mijn favorieten!

                  Laat je me weten wat je ervan vindt en plaats je beneden een like of een  reactie?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Klik hier voor

Frauensehnsucht

De

 

 

De Vloeibare Tijd Over zin en zinnen

Categories

Pagina’s

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 8 andere abonnees

Recente reacties

%d bloggers liken dit: