De Vloeibare Tijd Over zin en zinnen

Het Cirkus dat nooit kwam

H

In 1976 was Het Cirkus dat nooit kwam mijn poëzie debuut. Het verscheen bij de Fizz-Subvers Press met tekeningen van Johan de Zoete. De titel van de bundel is ontleend aan het nummer The Only Dancer van Ian Mathews. Mijn tweede bundel Sporen in de Tijd kwam uit in 2013.

De gedichten in deze bewerkte heruitgave komen uit de periode 1969-1991 en zijn afkomstig uit beide bundels. De oorspronkelijke omslag van mijn debuut heb ik voor deze heruitgave gebruikt.

Een aantal van de gedichten is ook uitgegeven in de literaire tijdschriften Maatstaf, Mandala en de verzamel-bundel Op Komst (In de Knipscheer, 1983) en Grenzenloos (In de Knipscheer, 2017).

De Paperback kun je rechtstreeks bestellen bij Bol.com via deze link: http://bit.ly/HetCirkus.

Houd er rekening mee dat het boek wordt gedrukt als je het bestelt en de bezorging daardoor gemiddeld 5 werkdagen duurt.

Lezers schreven over de gedichten:

‘Een poëtisch woordgebruik waarin veel gevoel naar voren komt. De gedichten zijn over een langere periode geschreven en zetten de lezer aan tot denken. Zijn de gedichten in het begin soms wat zoekend, gaandeweg de bundel worden ze steviger, alsof de dichter groeit al naar gelang het boek vordert ‘

Prachtige gedichten om te lezen en eens dieper over na te denken.’

De Vloeibare Tijd Over zin en zinnen

Categories

Pagina’s

Recente reacties

%d bloggers liken dit: