De Vloeibare Tijd Over zin en zinnen

Een geschenk voor jou!

E

Op voor mij bijzondere dagen in het jaar probeer ik met een geschenk voor mijn lezers te komen. Dat is nu het E Boek met  de liefdesgedichten en spirituele gedichten, die ik tussen mijn 67e en mijn 73e heb geschreven. Omdat het nieuwe gedichten zijn, gaat er volgende week ook een persbericht uit. 

De bundel bevat 8 reeksen en 103 pagina’s en kan je hier downloaden: https://drive.google.com/file/d/1f43nGZhqmBt5-PXtXJXHkqShZrRV-Ziy/view?usp=sharing

De link hierboven werkt alleen als je via chrome bij google bent ingelogd, maar je kan me anders ook mailen naar om het E Boek aan te vragen, voor reacties, voor vragen om een ander formaat of probleemoplossingen bij gebruik van mijn site.

En natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een reactie op de gedichten wilt geven.De Vloeibare Tijd Over zin en zinnen

Categories

Pagina’s

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 8 andere abonnees

Recente reacties

%d bloggers liken dit: